Every body deserves a good massage

Mit navn er Sanne Clausen, og jeg er uddannet fysiurgisk massør i 2017. Jeg har efterfølgende videreuddannet mig, og er RAB-certificeret massør gennem Dansk Behandlerforbund. 


I mine behandlinger er det altid dig og dine problematikker, der er i fokus - behandlingen sammensættes i dialog med dig. 

Udover almindelige massagegreb/-strøg, kan der anvendes triggerpunktbehandling, cupping, bambusmassage eller hotstones i behandlingerne. 


Massage er effektiv lindring ved akutte eller kroniske smerter, f.eks. hvis du har ondt i nakken, ryggen eller andre steder på kroppen, hvis du har ømme muskler efter træning eller plages af spændingshovedpine, golf-/tennisalbue, løber/springerknæ, iskiassmerter etc.


Er dine smerter opstået i forbindelse et lidt for hektisk liv, hvor din krop spænder op i muskulaturen, kan massage løsne spændingerne og øge dit velvære både fysisk og psykisk.


Har du spørgsmål til behandlingerne eller er du i tvivl, om massage er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.