Every body deserves a good massage

Mit navn er Sanne Clausen, og jeg er uddannet fysiurgisk massør i 2017. Jeg har efterfølgende videreuddannet mig, og er RAB-certificeret massør gennem Dansk Behandlerforbund.


I mine behandlinger er det altid dig og dine problematikker, der er i fokus - behandlingen sammensættes i dialog med dig. 

Udover almindelige massagegreb/-strøg, kan der anvendes triggerpunktbehandling, cupping, bambusmassage eller hotstones i behandlingerne. 


Massage er effektiv lindring ved akutte eller kroniske smerter, f.eks. hvis du har ondt i nakken, ryggen eller andre steder på kroppen, hvis du har ømme muskler efter træning eller plages af spændingshovedpine, golf-/tennisalbue, løber/springerknæ, iskiassmerter etc.


Er dine smerter opstået i forbindelse et lidt for hektisk liv, hvor din krop spænder op i muskulaturen, kan massage løsne spændingerne og øge dit velvære både fysisk og psykisk.


Udover at være uddannet massør, er jeg tidligere uddannet pædagog, og har i en årrække arbejdet med børn og voksne med brug for ekstra pædagogiske indsatser.

Fra min tid i det pædagogiske felt har jeg set, hvordan børn,unge og voksne - både med og uden diagnose - bliver påvirket af at være i et miljø med støj, afbrydelser og stadig større krav - en påvirkning, der kan give spændninger og uro i både krop og tanker. Derfor kobler jeg også min viden og kompetencer indenfor massage, neuropædagogik/psykologi og massge og tilbyder pædagogisk massage. 


Har du spørgsmål til behandlingerne eller er du i tvivl, om massage er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.